BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48
HABER /  MEDYA

Baransu'dan olay yaratacak Metro iddiası!

Taraf yazarı "Bu ülkede cezaevinden iki tür çıkış var: ya tünel kazarak ya da 350 milyon dolar vererek" yazdı ve Adalet Bakanını suçladı.

Abone ol

İNTERNET HABER - ÖZEL İÇERİK

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, Samsun'un Çarşamba İlçesi'nde 1996 yılında işlenen 2 cinayeti azmettirdiği iddiasıyla yargılandığı davadan beraat etti. Öztürk ve Başbakanlık Eski Müsteşar Yardımcısı Abdülkerim Emek'in de aralarında bulunduğu 70 sanıklı çete davasında Metro'nun sahibi rüşvet, ihaleye fesat karıştırmak, tehdit ve gizliliğin ihlali gibi bir çok şeyle suçlanıyordu.

Bu habere en ilginç tepki Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu'dan geldi. Baransu Twitter'da yazdığı mesajında Bingöl'de cezaevinden tünel kazıp kaçan PKK'lıları da hatırlattı ve  "Bu ülkede cezaevinden iki tür çıkış var: ya tünel kazarak ya da 350 milyon dolar vererek" yazdı.

Baransu ardından yazdığı bir dizi mesajla Adalet Bakanlığı hakkında bir dizi şoke edici iddiada bulundu. 

İşte Baransu'nun twitter üzerinden yazdığı ve çok ses getirecek o iddialar:

350 MİLYON DOLARA BERAAT DE GELİR

Metro Turizmin sahibi 2 cinayetten beraat almış Bakanın odasının girisinde birileri 350 milyon dolar, hapisten çıkacak derse beraat de gelir.

350 milyon dolar birileri der. Ardından ömür boyu hapisle yargılanan şahıs cezaevinden cıkarılır. Birkaç ay sonra da beraat gelir.

Bu ülkede cezaevinden iki tür çıkış var: ya tünel kazarak ya da 350 milyon dolar vererek.

ADALET BAKANI AYAKTA UYUR

Cezaevinden her iki durumda da çıkışlar olur, Adalet Bakanı ayakta uyur.

Odasının önünde 350 milyonluk pazarlıktan habersiz olan bakanın, sorumlulugundaki cezaevinde tunel kazılması normal.

Bu pazarlıgı oldugu gün duymuş ve inanamamıştım. Galip Oztürkün kızı bana mail atınca icimden su gecmisti. Merak etme baban yakında cıkacak!

Ve Galip Öztürk cezaevinden çıkınca hiç şaßırmadım. Onceki gün beraat etmesi de supriz olmadı,

1999'DA EVİMİ BASIP ÖLÜMLE TEHDİT ETMİŞLERDİ

Yıl 1999'du sanırım. Otogorda Metro Turizm, Radar Turizm kavgasını, Show turizmi, Öztürkler kardeslerin nasıl zengin olduklarını yazmîştım.

Galip ve Talip Ôztürk kardeşlerin elemanları evimi basmış, beni ölümle tehdit etmişlerdi. Düzce Kaynaşlıya gittim. Ferda Sevenle görustum

Rahmetli Ferda Seven, özturk ve Çakıcının adamlarının karıştıgı bu olayda canımı kurtarmıştı.

ekran-resmi-2013-09-26,-10.49.jpg


Metro'nun sahibine cinayetten beraat

Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk, cinayetten yargılandığı davadan beraat etti. HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...
metro_turizm_karar.jpg