BIST 8.988
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,91
HABER /  GÜNCEL

Banu Ilıcalı kimdir Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları

Banu Ilıcalı kimdir kaç yaşındadır annesinin adı nedir soruları günün konusu oldu. Acun Ilıcalı'nın gözlerden ırak büyüttüğü ve Seda Başbuğ 'dan olan en büyük kızı Banu Ilıcalı'nın düğün fotoğrafları ve hayatı

Abone ol

Banu Ilıcalı kimdir, kaç yaşındadır, Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları günün en çok merak edilen soruları oldu. Dün akşam en büyük kızı Banu Ilıcalı'yı Efe Ceyhun ile evlendiren Acun Ilıcalı'nın gözlerden ırak büyüttüğü kızı Banu Ilıcalı'nın hayatı merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı'nın bilindiği üzere 4 kız çocuğu var. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile yapan Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı. Daha sonra Zeynep Ilıcalı ile evlenen Acun Ilıcalı'nın 2 kız çocuğu daha oldu. Kısa süre önce Zeynep Ilıcalı ile yollarını ayıran Acun'un, uzun süredir sevgilisi olan Şeyma Subaşı'ndan da bir kız çocuğu var.

1990 doğumlu olan Banu Ilıcalı şu an 26 yaşında.

ACUN ILICALI'NIN DAMADI EFE CEYHUN KİMDİR?

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, dün akşam Swiss Otel'de büyük kızı Banu IIıcalı'yı evlendirdi. Sürpriz düğün kadar Acun'ın damadı Efe Ceyhun merak konusu oldu. Peki kimdir damat Efe Ceyhun, kızı ile olan aşkı nasıl başladı?

Bu soruların yanıtları merak konusu olurken Acun Ilıcalı'nın esrarengiz damadına dair çok fazla bilgi bulunmuyor.

Banu Ilıcalı ile Efe Ceyhun'ın üniversiteden tanıştıkları ve aşklarının evlilik ile noktalandığı biliniyor. Damat Efe Ceyhun'un ne iş yaptığına dair bir bilgi bulunmuyor.

Sosyal medya hesaplarını da gizli tutan Efe Ceyhun, herkesin merak ettiği isim oldu.

BANU ILICALI VE ANNESİ

Acun Ilıcalı'nın gözlerden uzak tuttuğu büyük kızı Banu Ilıcalı, ilk evliliğinden dünyaya geldi. Banu Ilıcalı'nın annesi Seda Başbuğ kamuouyunun pek tanığı bir isim değil. Fotoğraftaki kırmızı elbiseli kadın Acun Ilıcalı'nın ilk eşi ve Banu'nun annesi Seda Başbuğ.

Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı'dan da 2 kızı bulunuyor.

Sevgilisi Şeyma Subaşı'ndan da bir kızı olan Acun Ilıcalı, 4 kız babası.