BIST 9.464
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.492,53
HABER /  MEDYA

Banu Güven ve Murat Yetkin hacklendi

Banu Güven ile Murat Yetkin'in twitter hesabı hacklendi. Özel yazışmaları ortaya serilen Murat Yetkin ile Banu Güven'in cep telefonu numaraları da yayınlandı.

Abone ol

Medya dünyasının iki bilindik ismi Banu Güven ile Murat Yetkin'in twitter hesapları hacklendi. Hesapları ele geçiren "Uygur TIM' isimli grup Banu Güven ile Murat Yetkin'in cep telefon numaralarını da yayınladı.

Sosyal medyada hacker şoku yaşanıyor. Bir dönem NTV'nin yüzü olan Banu Güven'in twitter hesabı hacklendi. Banu Güven'in hesabını ele geçiren hackerler twitter üzerinden attığı DM’lerini de (Direkt mesajlar) yayınladı.

Bu DM'lerden birinde Banu Güven ile CHP milletvekili Aylin Nazlıaka ile olan yazışması yer alıyor. Yazışmada Aylin Nazlıaka ile Banu Güven karşılıklı cep telefon numaralarını paylaşıyorlar.
banu-güven-cep-telefonu.jpg
Bu mesajda yayınlanınca her iki ismin özel cep numaraları da sosyal medyaya düştü. Banu Güven'in Redhack ismi ile bilinen hacker grubu olan bir yazışması da DM olarak yayınlandı.

banu-güven-hacklendi.jpg
BİR ŞOK DA MURAT YETKİN'E

Hackerler aynı gün Murat Yetkin'in twitter hesabını da ele geçirdiler. Aynı hacker grubu tarafından hesabı ele geçirilen Murat Yetkin'in cep telefonu numarası da yayınlandı.

murat-yetkin-hacklendi.jpg