BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
HABER /  GÜNCEL

Banu Berberoğlu kimdir kaç yaşında sevgilisi mehmet kimdir

Youtuber olarak hayatlarımıza giren ve hipnotize eden konuşması ile fenomen olan Banu Berberoğlu kimdir, kaç yaşında? Banu Berberoğlu'nun sevgilisi Mehmet kimdir? Ayrıntılar haberimizde.

Abone ol

Son günlerde herkes Banu Berberoğlu'nu konuşuyor. Youtube da çektiği videolarla fenomen olan Banu Berberoğlu, hipnotize eden konuşması ve videolarında birçok farklı konuya atlaması ile tanınıyor. Peki son günlerin çok konuşulan ismi Banu Berberoğlu kimdir, kaç yaşında? Gelince onu yakından tanıyalım.

BANU BERBEROĞLU KİMDİR? 1994 doğumlu olan ve Trabzon’da yaşayan Banu Berberoğlu, üniversite eğitimini KATÜ Maçka Meslek Yüksekokulu’nda tamamlandı. YouTube kanalında 1 yıldır kendi hayatından kesitler sunan Berberoğlu, makyaj, abur cubur ve sevgilisi Mehmet'le gezmeceler sunuyor. YouTube, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya kanallarında gündem olan Berberoğlu, şimdiden binlerce takipçiye sahip. Berberoğlu hakkında yapılan yorumlardan çoğu ise Berberoğlu'nun hipnotize etkisi olması. Sosyal medya takipçilerine göre Berberoğlu'nu bir kere izleyen, üst üste saatlerce diğer videolarını da izliyor.

Sosyal medyayı yıkan Banu Berberoğlu kimdir herkes konuşuyorSosyal medyayı yıkan Banu Berberoğlu kimdir herkes konuşuyorSosyal medyayı yıkan Banu Berberoğlu kimdir herkes konuşuyorSosyal medyayı yıkan Banu Berberoğlu kimdir herkes konuşuyorHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN