BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,60

Bankalardan bayram kredisi yarışı

Bankalardan bayram kredisi yarışı

Kurban Bayramı öncesi bankalar 'Bayram kredisi' yarışına girdi. Kimi düşük faiz imkanı sunarken, kimi de uzun ödeme seçenekleri düzenledi

Bankalardan bayram kredisi yarışı

Kurban Bayramı öncesi bankalar kredi yarışına girdi. Müşterilerine ihtiyaçları doğrultusunda uygun faiz oranıyla bayram desteği olmaya çalışan bankaların verdiği kredilerde faizler yüzde 0.89’dan başlıyor. İhtiyaca göre 50 bin liraya kadar kredi imkanı sunan bankalar ‘bayramlarda ödemesiz kredi’ seçenekleriyle de müşterilerinin yüzünü güldürüyor.

Bankalardan bayram kredisi yarışı

İş Bankası
'Geleneksel Bayram Kredisi’ kampanyasıyla bayram öncesi nakit ihtiyacı olan müşterilerine kredi desteği sağlıyor. 13 Ekim’e kadar sürecek kampanya ile her türlü ihtiyaç için 36 aya varan vadelerle 50 bin liraya kadar kredilerden faydalanılabilecek. Banka, ayrıca kampanya kapsamında müşterilerine yüzde 0.95 faiz ve 25 lira tahsis ücretiyle 12 ay vade ve 5 bin liraya kadar kredi kullandırıyor.

Bankalardan bayram kredisi yarışı

Garanti Bankası
Bayrama özel kredi kampanyası ile 9 ay vadeli 3 bin lira krediyi yüzde 0.95 faiz oranıyla veriyor. Kredinin dosya masrafı için 15 lira alınıyor. En fazla 100 bin lira ve 36 ay vadeye kadar kredi kullanılabilecek tüketiciler, ihtiyaç duymaları halinde kredilerinin vade ve taksitlerini değiştirebiliyor ya da ek kredi alabiliyor.

Bankalardan bayram kredisi yarışı

Vakıfbank
Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlara yüzde 0.89’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı veriyor. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri bulunan kampanya kapsamında, 3 aydan 36 aya kadar değişen vadelerde geri ödeme imkanı bulunuyor.