BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18
HABER /  EKONOMİ

Bankalarda bayram kredisi kampanyası başladı

Garanti Bankası, Kurban Bayramı'na özel Bayramlık Krediler kampanyasını müşterilerine sunduğunu duyurdu.

Abone ol

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada, Bankanın ''Tam Destek'' hizmetleri kapsamında, Kurban Bayramı'na özel sunduğu Bayramlık Krediler kampanyası kapsamında, müşteriler, yüzde 0,59 faizle 5.000 lira tutarında ve 200 lira ile başlayan taksitlerle 10 bin lira tutarında Bayramlık Kredi kullanabileceği belirtildi.

Açıklamada, müşterilerin ayrıca 60 aya varan vadelerle 50 bin liraya kadar kredilerin yanı sıra dosya masrafsız kredi imkanlarından da yararlanabilecekleri kaydedildi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, yaptığı açıklamada, şunları ifade etti:

''Müşterilerimize, bayram dönemindeki ihtiyaçları için 50 bin liraya kadar, kolay ödenebilir, düşük taksitli ve cazip faizli krediler veriyoruz. Sadece Garanti'de olan Tam Destek özellikleri sayesinde, kredi almadan önce danışmanlık desteği, kredi süresince ihtiyaç halinde kredi miktarını artırma, taksitleri azaltma veya erteleme, kredi bitiminde kredi yenileme ve eski müşteri indirimi fırsatlarını da sunuyoruz. Tüm müşterilerimizin sevdikleriyle rahat bir bayram geçirmesi için elimizden gelen katkıyı vermeye devam edeceğiz."

HALK BANKASI

Halkbank, kurban bayramı öncesinde geleneksel ''erken gelen bayram kredisi''ni sundu.

Halkbank'tan yapılan açıklamaya göre; bankanın kurban bayramı arifesinde 13. kez sunduğu krediden 15 bin liraya kadar aylık yüzde 1,19'dan başlayan faiz oranı ve 48 aya varan vadelerle faydalanılabilecek.

Banka, söz konusu krediyi 2 ay erteleme seçeneği, artan ve azalan taksitli ödeme seçenekleri ve müşterilere taksit tutarlarını kendileri belirleme seçenekleriyle sunuyor. Krediden yararlanmak için 11 Kasım 2011 tarihine kadar tüm Halkbank şubelerine başvuru yapılabilecek.