BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bana Sevmeyi Anlat 9. bölüm fragmanında olay sahne!

Bana Sevmeyi Anlat 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme Alper ve Leyla'nın yaşayacakları damga vuracak. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Bana Sevmeyi Anlat 9. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yeni bölümünde Alper ve Leyla arasında romantik anlar yaşanacak. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm fragmanı ve detayları ile dizinin son bölüm videoları haberimizde...

BANA SEVMEYİ ANLAT YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜM ÖZETİ

Alper’in Leyla’yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan’ın hesabı başkadır.

Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin’in sürpriz bir hamlesi Alper’in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan’ın oyununa dahil olmuşlardır.

BANA SEVMEYİ ANLAT KONUSU

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği “Bana Sevmeyi Anlat” Cuma akşamları FOX'ta!