BIST 9.089
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,67
MEDYA

Bana Sevmeyi Anlat 2. bölüm fragmanı

Bana Sevmeyi Anlat dizisi 2. yeni bölümüyle 2 Eylül 2016 Cuma akşamı FOX'ta olacak. Bana Sevmeyi Anlat'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Bana Sevmeyi Anlat 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 2 Eylül 2016 Cuma akşamı FOX'ta...


Leyla bebeği ile babası Salih’in evine sığınmıştır. Salih’in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır. Türkiye’nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih’in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla’ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet’in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet’e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir.


İstanbul’da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna’nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet’in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla’nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...

Sitene Ekle
Etiketler