BIST 9.627
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.496,03
MEDYA

Balona röveşata atan adam bakın kim çıktı meğer 3 aydır...

Balona röveşata atan adam olarak bir anda gündeme oturan Gülbey Türkücü'nün annesi oğlunu bulabilmek için canlı yayına katıldı. Peki işin aslı ne balona röveşata atan adam ile ilgili tüm bilgiler internethaber'de.

Kahramanmaraş'ta yaşadıktan sonra Ankara'da ortaya çıkan ve kendisinden 3 aydır haber alınamayan Gülbey Türkücü için arama çalışmaları başladı. Balona röveşata atmasıyla fenomen haline gelen Gülbey Türkücü'nün psikolojik tedavi gördüğü ortaya çıktı. Annesinin haberleri izlemesiyle birlikte durumu fark etmesi bir oldu. Acılı anne Müge Anlı'ya gelerek oğlunu aramak için çalışmalar başlatılmasını istedi.

3 ay önce Kahramanmaraş'ta evlerinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Gülbey Türkücü sosyal medyada fenomen haline geldi. Gülbey Türkücü'nün bulunması için her yerde arama çalışmaları başlatılırken fotoğrafları da televizyon ekranlarından yayınlandı.

GÖRGÜ TANIĞI BAĞLANDI

Canlı yayına bağlanan bir görgü tanığı Gülbey Türkücü'yü Ankara alt köprü civarında gördüğünü söyledi. Üstü başı yırtık olduğunu ve kendilerinden para istediğini söyleyen görgü tanığı bir hafta önce gördüğünü de sözlerine ekledi.

ANNESİYLE ARALARI AÇIK

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Gülbey'in neden sorunlar yaşadığını annesinin bildiğini söyledi. Gülbey Türkücü ile ilgili bilgiler veren ve ismini söylemeyen izleyici bir sıkıntının olduğunu söyledi.

İKİNCİ EVLİLİK EVDEN KAÇMASINA NEDEN OLDU

Gülbey Türkücü ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. 24 yaşındaki Gülbey Türkücü'nün annesinin ikinci evliliği olan eşiyle iyi anlaşamadığı ve şiddet kullandığı ortaya çıktı.

Sitene Ekle