BIST 9.541
DOLAR 32,60
EURO 34,87
ALTIN 2.494,98
HABER /  GÜNCEL

Balkan ülkelerinden Erdoğan’a destek

Makedonya, Karadağ, Bulgaristan, Yunanistan ve Kosova’dan parti temsilcileri Başbakan Erdoğan’a mektup gönderdi. <br/>Cumhurbaşkanlığı adayl...

Abone ol

Makedonya, Karadağ, Bulgaristan, Yunanistan ve Kosova’dan parti temsilcileri Başbakan Erdoğan’a mektup gönderdi.
Cumhurbaşkanlığı adaylığında destek veren parti temsilcileri gönderdikleri mektupta, “Bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mazlumlarında olarak bizlerin ve halklarımızın kalbinde asla silinmeyecek ve mutlaka tarihe geçecek bir yere sahipsiniz” ifadelerini kullandılar.
Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığına Balkan ülkelerinden destek geldi. Erdoğan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yapılan açıklamada, Makedonya, Karadağ, Bulgaristan, Yunanistan ve Kosova’dan parti temsilcileri Erdoğan’a bir mektup gönderdiği bildirildi.
Mektupta; Erdoğan’a 10 yıldır bölgeye sağladığı destekten dolayı teşekkürlerini sunan Balkan Siyaset Kurumu yöneticileri, “Bizlerin ve halklarımızın kalbinde asla silinmeyecek ve mutlaka tarihe geçecek bir yere sahipsiniz” ifadelerini kullandılar.
Başbakan Erdoğan’a verilen bu mektupta imzası olan Balkan temsilcileri şöyle:
“Bulgaristan Hürriyet ve Şeref Halk Partisi Kurucu Başkanı Kasım Dal, Kosova Demokratik Halk Partisi Genel Başkanı Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Yunanistan Bodop Milletvekili Ahmet Hacıosman, Karadağ Boşnak Partisi Genel Balkanı Rafet Husoviç, Makedonya Türk Demokratik Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Doktor Kenan Hasip.”
(İHA)