BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  GÜNCEL

Balıkesirde deprem gibi kaza

Balıkesir'de kamyonun kasasında bulunan iş makinesi ortalığı birbirine kattı. Bölgeye bir süre elektrik verilemedi.

Abone ol

Balıkesir'de kamyonun kasasında bulunan iş makinesinin telefon tellerine takılması sonucu 3 direk devrildi, bir telefon kulübesi ve dere korkulukları yıkıldı, bölgeye bir süre elektrik ve iletişim hizmeti verilemedi.

Alınan bilgiye göre, Balıkesir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait iş makinesi yüklü kamyon, Edremit Caddesi'nden Altay Caddesi istikametine dönüşünde elektrik ve telefon tellerine takıldı. H.Ç'nin kullandığı 10 FT 339 plakalı kamyonun kasasında bulunan iş makinesinin telefon tellerini koparmasıyla başlayan kaza zinciri, büyük çapta maddi hasara yol açarken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Meydana gelen olayda, 3 telefon direği devrildi. Yıkılan direklerden biri Ergin Bulgurcu'ya ait taksinin üzerine düşerken, diğer direk yüzünden kırılan ağaç dalları Erdem Özer'in otomobiline zarar verdi. Bulgurcu, kamyonu kullanan belediye görevlisinden davacı olacağını belirterek, aracında büyük hasar oluştuğunu söyledi.

Çay Deresi'nin üzerinden telefon kulübelerine uzanan tellerin koptuğu olayda, bir telefon kulübesi ve dere kıyısındaki korkuluklar yıkıldı.

Olayda elektrik ve telefon tellerinin kopması nedeniyle bölgeye uzun süre elektrik ve iletişim hizmeti verilemedi.

Caddenin kablolarla dolduğu olayı, vatandaşlar şaşkınlıkla izledi.