BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.509,35
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı: Hanıma bile inandıramıyorum

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, hakkında çıkan istifa ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddialarını yalanlarken çok ilginç bir çıkış yaptı.

Abone ol

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, hakkında çıkan istifa iddiaları ve dün akşam Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'nde divan başkanlığı yapan Ahmet Edip Uğur, gazetecilerin sorusu üzerine şahsıyla ilgili sürekli bir haber dolaştığını söyledi.

"Bu haberler, aslı olmayan yalan, nereden üretiliyorsa üretilip servis edilen haberler" diyen Balıkesir Belediye Başkanı Uğur "Ben tabii Cumhurbaşkanımızla dün de bir görüşme yapmadım ama maalesef bütün kanallarda, alt yazılarda, yapılan konuşmalarda istifa ile ilgili birçok spekülasyonlar oluyor. Partimizin Sözcüsü Sayın Mahir Ünal'ın yapmış olduğu açıklama ve benim basına yapmış olduğum yazılı açıklamayla biz Cumhurbaşkanımız partimizin lideri Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte 17 yıldır kutlu yolculuğumuza devam ediyoruz" dedi.

HANIM DİYOR Kİ, 'NEDEN SÖYLEMİYORSUN'... 

"Ben Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevimin başındayım, halkımın hizmetindeyim" diyen Uğur, şöyle yakındı: "Asılsız haberler çıkıyor, bunların hiçbirine itibar edilmemesini istiyorum. Hanıma bile inandıramıyoruz, hanım diyor ki 'neden söylemiyorsun?' Ankara'ya geldim ama Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşmem olmadı."

CUMHURBAŞKANLIĞI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Ahmet Edip Uğur'un dün akşam Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştuğu yönündeki iddialara Cumhurbaşkanlığı'ndan da yalanlama gelmişti. Yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediyesi Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde dün akşam kabul etmiş, ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır" ifadeleri kullanılmıştı.