BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72

Balık burcunda yeniay doğuyor

Balık yeniayı yoğun ruhsal ve duygusal temalar taşıdığı için kendi iç dünyamız ve kollektif alanla temasımız artabilir.

Bugün 17 Mart Cumartesi... Satürn günündeyiz...

Balık burcunda ilerleyen Ay sabah erken saatlerde Oğlak burcundaki Plüton ve Akrep burcundaki Jüpiter ile uyumlu açılar yapacak.

Güne güvenli ve iyimser enerjilerle başlayabiliriz. Günlük planlarımızı uygularken çevremizden güçlü destekler almamız mümkün. Maddi manevi beklentilerimiz daha rahat kaşılanabilir.

Öğleden sonra 16:12de Ay Güneş ile birleşecek ve 26° Balık burcunda yeniay doğacak. Balık yeniayı yoğun ruhsal ve duygusal temalar taşıdığı için kendi iç dünyamız ve kollektif alanla temasımız artabilir.

Maneviyat, sanat, ilham, yaratıcılık, şifa, yardım, bağış, fedakarlık gibi kavramları kişisel ve toplumsal alanlarda daha fazla deneyimleyebiliriz.

Ruhsal veya bedensel bir sağlık problemini farketmek, bilinçaltımızda tuttuğumuz duygusal ve zihinsel kalıpların keşfi mümkün olabilir. Sorunlarımızı, bağımlılıklarımızı, takıntılarımızı derinden keşfedip,bunları şifalandırmamız, dönüştürmemiz, arınmamız mümkün. Kollektif alandan gelecek sezgisel işaretler, eşzamanlılılara dikkat etmeliyiz.

Mars bugün Oğlak burcuna geçecek. Mars yüceldiği Oğlak burcunda güçlüdür. 16 Mayıs’a kadar Mars Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu dönemde enerjimizi kişisel hedeflerimiz, geleceğimiz, iş, kariyer ve sorumluluklarımıza daha rahat yönlendirebilir, organize olabilir, istikrarlı, güvenli ve dirayetli hareket edebiliriz.

Ay 21:57’de Koç burcuna geçecek.