BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.438,48
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Balbay'dan Kılıçdaroğlu'na vefa borcu!

Mustafa Balbay, Kılıçdaroğlu'na vefa borcu olduğunu, CHP'yi iktidara taşıyarak bu borcu ödemek istediğini söyledi. İşte Balbay'ın o ilginç adaylık açıklaması;

Abone ol

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Kılıçdaroğlu'na vefa burcu olduğunu söyleyerek CHP'ye iktidara taşıyarak bu borcu ödemek istediğini söyledi. Bu ilginç sözler sonrası sosyal medyada bazı kullanıcılar Balbay'ı Kılıçdaroğlu'na ihanet etmekle suçlarken, CHP'nin 1 Kasım'daki performansını yeterli bulmayanlar Balbay'a destek çıktı.

Mustafa Balbay, Habertürk'te Veyis Ateş'in sorularını cevapladı. “Balbay seninle yürümek isteriz derlerse neden olmasın” diyen Balbay, 4 yıl sonra sandık geldiğinde CHP’nin iktidar olması gerektiğini söyledi.

"KILIÇDAROĞLU İYİ AMA..."

“Kemal Kılıçdaroğlu çok iyi bir genel başkan ancak çevresi iyi değil” diyen Balbay, bundan sonraki kurultay sürecinde parti içinde polemik yaratacak bir söylemde bulunmayacağını, ve polemik yaratacak eleştirilere de yanıt vermeyeceğini söyledi. Balbay, CHP’de yön, yöntem ve yönetim değişikliği olması gerektiğini savundu.

"VEFA BORCUM VAR"

Balbay” 2 Kasım sabahı kendime sordum. Balbay ne yapcaksın? 2 hedefim var. Milletvekiliğimi yapmak. 2019 yılındaki iki seçimde partimin başarısı için çalışmak. Kılıçdaroğlu’na vefa borcum var. Bu borcu CHP’nin iktidar olması ile borcumu ödemiş olurum. Kongreye gidiyoruz. Ben önerilerimi sunacağım. Bana derlerseler bu projeler partimizi iktidara taşır. Ben de varım derim. Ben umutla heyecanla ve büyük bir enerjiyle geldim” diye konuştu.