BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bakkala gitti 5 dakika sonra eli ayağı ters geldi

EDİRNE’nin Keşan ilçesinde, sentetik uyuşturucu bonzai kullandığı iddiasıyla hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki çocuğun annesi ve doktoru konuştu. Acılı anne, "'Bakkala gideceğim' dedi. 5 dakika sonra eli ayağı ters geldi" dedi.

Abone ol

Edirne'de meydana gelen olay dün sabah saatlerinde, Edirne’nin Keşan ilçesi Yenimescit Mahallesi Gedik Sokak’ta meydana geldi.

8 yaşındaki C.C.K mahallede bulunan metruk bir evde uyuşturucu madde bonzai içtiği gerekçesiyle önce Keşan Devlet Hastanesine ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Her ihtimalle karşı müşahede altına alınan çocuğun yarın taburcu olması bekleniyor. Çocuğun annesi Kezban K. çocuğa uyuşturucu maddenin mahallede bir çocuk tarafından verildiğini ileri sürdü.

"BEŞ DAKİKA SONRA ELİ AYAĞI TERS GELDİ"
Olay anını anlatan anne Kezban K, "Benim çocuğum zaten kalp hastası, zihinsel özürlülüğü var. Olayın olduğu zaman evdeydi ‘Bakkala gideceğim’ dedi. Ben de evde bebeğimi emziriyordum. O gitti bakkala beş dakika sonra eli ayağı ters geldi. Bir çocuk onu almış yanına. Oğluma bonzai içirmiş, bir de bana eve getirdi onu. Bana dedi ki ‘Abla çocuğun bonzai içti.’ Dedim ‘Sen çocuğa nasıl bonzai verirsin’ Zaten ona vurdum. Sonra ambulans çağırdık, ambulans geldi" dedi.