BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.428,04
HABER /  SAĞLIK

Bakırköy'de ücretsiz fizik tedavi merkezi

Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’ndeki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi Bakırköylülere ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde Yenimahalle, Sahilyolu Kennedy Caddesi üzerinde bulunan Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’ndeki Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi Bakırköylülere ücretsiz hizmet vermeye başladı.

 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon(FTR) Ünitesinin 08.30-16.30 saatleri arasında randevu esasına dayalı hizmet vereceğini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” 12 üniteli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitemizden BAKKART sahibi Bakırköylü yurttaşlarımız belediyemize hiçbir ücret ödemeden yararlanabilecekler. Sadece önümüzdeki günlerde SGK ile yapacağımız anlaşma neticesinde Tıp Merkezinin diğer bölümlerinde olduğu gibi SGK’ca katılım payı alınacak. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitemizde, fizik tedavi uzmanının yanı sıra bir fizyoterapist, bir fizik tedavi teknikeri ile hemşire hizmet verecek. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanımızın düzenlediği programa göre hastalara tedavi uygulanacak. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitemizdeki toplam 42 kalem cihaz bu alanda kullanılan son teknoloji ürünü cihazlardır” dedi.

 Başkan Ünal Erzen, ayrıca Şenlikköy, Yeşilköy ve Yeşilyurt mahallelerinden Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezine ücretsiz servis uygulaması başlattıklarını da ifade ederek,” Şenlikköy Emniyet Amirliği yan sokağının köşesinden servis 08.00’da, Yeşilköy İstasyon Caddesi İSTON önünden 08.20’de, Yeşilyurt Spor Kulübü önünden de 08.30’da servisimiz hareket edecek.” şeklinde konuştu.

Öte yandan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitemizden randevu almak isteyen Bakırköylüler 414 97 77 numaralı telefondan dâhili 8140’ı bağlatabilirler.

 FTR ünitesi doktoru Fizik Tedavi Uzmanı Dr. Aynur Başol Özdemir de  kireçlenmeler, yaşlılığa bağlı fıtıklar, nevraljiler, kemik erimesi gibi hastalıklara tedavi imkânının yanı sıra her hastanede olmayan yeni denge cihazıyla düşme riski olan denge bozukluğuyla giden Parkinson vb. gibi beyni ilgilendiren nörolojik problemlerin tedavisinde Bakırköylülere  yardımcı olunacağını dile getirdi.