BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bakırköy'de küçük yeteneklerin sergisine devam

8 yaşındaki Alya Polat’ın kişisel resim sergisi 15 Mart 2014-Cumartesi günü Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde açılıyor.

Abone ol

Üç yıldır Arzu Yıldan’ın Resim Atölyesi’nde çalışmalarını sürdüren Alya Polat duygularını ve hayallerini renkleri de katarak kendini sanatla ifade etmeye çalışıyor.

Alya Polat’ın değişik tekniklerle yaptığı resimlerden oluşan kişisel sergisi 09.00-21.00 saatleri arasında 21 Mart-Cuma akşamına kadar gezilebilecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de Yeşilköy’de bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde peş peşe küçük ressamların sergilerine ev sahipliği yapmanın kendisini ayrıca çok mutlu ettiğini söyledi ve sanatseverleri sergiyi takip etmeye davet etti.

ÖDÜLLÜ YETENEK

8 yaşındaki Polat daha önce Carousel Karma Resim Sergisine, Anne-Çocuk Karma Resim Sergisine,Renklerin Dünyasında Yansımalar Resim Sergisi 3 ve 4’e, BASAD Anne-Çocuk Karma Resim Sergisine katılmış ve Monami Resim Yarışması’nda başarı ödülü,Özel Ayazağa Işık İ.Ö.O. 5. Resim Yarışması başarı ödülü, AREL Koleji Resim Yarışması mansiyon ödülü, Monami “ Çocuk ve Çevre” konulu Resim Yarışması başarı ödülü, MEB İlk. Kurumları “Atatürk “ konulu Resim Yarışması ilçe birinciliği ödülleri de kazanmıştır.

YER: Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi- Yeşilköy Balıkçılar Barınağı karşısı İskele Cad. Liman Sk. No: 12 Yeşilköy-Bakırköy

TARİH: 15 Mart 2014-Cumartesi

SAAT: 17.00(Açılış kokteyli)