BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.426,72
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakırköy'de korkunç kaza

Bakırköy'de, ters istikametlerde seyreden iki araç çarpıştı. Kazada otomobillerde bulunan 7 kişi ağır yaralandı.

Abone ol

Otomobil içinde sıkışan 4 kişi olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans yaralıları çevre hastanelere taşıdı.

Kaza saat 02.00 sıralarında Florya İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Semih Yüksel'in kullandığı 34 TJ 1911 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 34 AH 4200 otomobille çarpıştı. Otomobillerde bulunan 7 kişiden 4'ü bulundukları yerde sıkıştı. Kazadan sonra olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Polis çevre güvenliğini aldıktan sonra, yaralı 3 kişi hastanelere kaldırıldı. Araçlarda sıkışan 4 kişi ise itfaiye kiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Yaralılardan Sedat Drama (19), İlke Özdilek (23), Ayşe Üresin (24) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi Bakırköy Doktor Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Semih Yüksel (24) ve Coşkun Gülen (23) İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Murat Demirer (27) ise İstanbul Tıp Fakültesi Acil Cerrahi Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ağır olduğu ifade edildi.

Bakırköy'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kaza sonrası hastaneye sevk edilen 7 kişiden 1'i tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.