BIST 9.546
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,24
HABER /  GÜNCEL

Bakırköy belediyesine hemogram cihazı

BAKKART'lılara ücretsiz hizmet veren halk sağlığı merkezinde artık kan sayım cihazı da bulunuyor. Cihaz hediye geldi.

Abone ol

Ataköy Rotary Kulübü Bakırköy Belediyesinin BAKKART(Bakırköylü Kartı)’lı vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Halk Sağlığı Laboratuarına hemograg (Kan Sayımı) cihazı hediye etti.

Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Yervant Özuzun , Ataköy Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Çetinkol’a Bakırköy Belediyesinin teşekkür plaketini verdi.

Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Serpil Demirkılıç, Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Nilüfer Demirtaş, Ataköy Rotary Kulübü üyeleri Yaşar Avcı ve Ahmet Bilge’nin de hazır bulunduğu törende konuşan Başkan Yardımcısı Özuzun,” Bakırköy Belediyesi olarak 8 sağlık merkezimizde ve diğer sağlık ünitelerimizde Bakırköylü vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet veriyoruz. Ataköy Rotary Kulübüne yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.Var olan Hemogram Cihazımıza ilave gelen bu cihazla kan sayımı daha süratli olacak.”dedi.

Ataköy Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Çetinkol da dakika da 1 sayım yapabilen cihazla beraber tüm kitleri ve 2 yıl idare edecek solüsyonlarını da verdiklerini sözlerine ekledi