BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,14
ALTIN 2.327,41
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Bakırköy Belediyesi ücretsiz spor kursları başlıyor

BAKIRKÖY Belediyesi, ücretsiz spor kursları başlıyor. Bakırköy Belediyesi ücretsiz spor kursları şartları ve başvuru bilgileri haberimizde.

Abone ol

BAKIRKÖY Belediyesi 16 Ocak 2016 tarihinden itibaren Bakırköylü 7-14 yaş arası çocukların katılabileceği ücretsiz futbol, basketbol ve voleybol kurslarını başlatıyor.

“Bakırköy’de spor yapmayan çocuk kalmasın” parolasıyla spor okullarını başlattıklarını ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamayı yaptı:

“Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün  ifade ettiği gibi; ’Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’ sözünden hareketle Bakırköy’de spor yapmayan çocuğumuz kalmasın istiyoruz. Buradaki amacımız hem çocuklarımızı evde bilgisayar başından kurtarıp spora kazandırmak hem de milli takımlara varacak düzeyde sporcu yetiştirmek.  Bu amaçla Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde 16 Ocak’tan başlayarak 6’şar haftalık periyotlarla ücretsiz basketbol, futbol ve voleybol kursları açıyoruz. Haftada  iki gün dersler olacak. Önümüzdeki günlerde  bu branşlara başta tenis ve yüzme olmak üzere diğer branşları da ekleyeceğiz. Uzman spor hocalarımız nezaretinde sürecek derslere katılmak isteyen çocuklarımızın velileri 414 96 34 veya 414 97 77 (Dahili: 8840) numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.”