BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25
HABER /  GÜNCEL

Bakanlar Kurulu Toplantısı başladı

Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı. Toplantının ana gündemini İsrail’in Gazze’ye gerçekleşti...

Abone ol

Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı. Toplantının ana gündemini İsrail’in Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırılar oluşturuyor.
Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında saat 15.30’da başladı. Başbakan Erdoğan’ın Dünya Kupası’ndaki temsilcimiz Cüneyt Çakır’ı kabulünün ardından başlayan toplantıda, İsrail’in Gazze’ye saldırıları masaya yatırılacak. Toplantının ana gündemini oluşturacak saldırı ile ilgili son gelişmeler de masada olacak. Toplantıda ayrıca Musul’da IŞİD tarafından Türk Konsolosluğu’na yapılan baskında alıkonulan 49 Türk vatandaşının son durumu ele alınacak. Gelen istihbari bilgiler de detaylı olarak değerlendirilecek. Türkiye-AB ilişkileri de Bakanlar Kurulu’nun gündeminde olacak.
Meclis ve Bakanlar Kurulu’na sunulacak kanun tasarıları hakkında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın bilgi vereceği toplantıda, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Irak ile ekonomik ilişkiler hakkındaki son durumla ilgili, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı’na ilişkin bilgi verecek. Bakanlar Kurulu Toplantısı’nda ayrıca, Serbest Bölgeler Kanun Taslağı görüşülecek.
(İHA)