BIST 8.988
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.277,21
HABER /  GÜNCEL

Bakanlar Kurulu toplantısı başladı

Bakanlar Kurulu Toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı. Toplantının ana gündemini Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve I...

Abone ol

Bakanlar Kurulu Toplantısı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında başladı. Toplantının ana gündemini Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Irak’ta alıkonulan Türkler oluşturacak.
Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakanlık Yeni Bina’da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında saat 14.30’da başladı.
Bakanlar Kurulu’nun ana gündemini Cumhurbaşkanlığı seçimleri oluşturacak. AK Parti’ni Cumhurbaşkanı adayı ATO’da düzenlenecek törenle açıklanacak. Törene yaklaşık 4 bin kişinin katılması bekleniyor. 250 gazetecinin akredite olduğu törende AK Parti’nin cumhurbaşkanı adayı açıklanacak.
Toplantı da IŞİD tarafından alıkonulan Türklerde masaya yatırılacak. Toplantıdan bir süre önce alıkonulan Türklerin son durumları değerlendirilecek.
Bakanlar Kurulu Toplantısı’nın sona ermesinin ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.
Başbakan Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısının sona ermesinin ardından eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bakanlar Kurulu üyeleri ve eşleriyle iftarda bir araya gelecek.
(İHA)