BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.437,56
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakanım gelin damda yatalım

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, geçen yıl Marmaris ziyareti sırasında kendisine, "Kralsın" diyerek sarılan Selahi Varol'un sünnet düğününe katıldı.

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, geçen yıl Marmaris ziyaretisırasında kendisine, "Kralsın" diyerek sarılan Selahi Varol'un sünnet düğününe katıldı. Küçük Selahi Bakan Kılıç'a bu kez de "damda yatalım" diye ısrar etti.

Gençlikve Spor Bakanı Suat Kılıç, geçen yıl yanına gelerek "Kralsın" diyerek kendisine sarılan küçük Selahi Varol'un sünnet düğüne katılmak üzere Marmaris'e geldi. Bakan Kılıç, ilk olarak İçmeler Meydanı'nda Gençlikve Spor İl Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu parkurları gezdi.

Daha sonra uluslararası müsabakalarda derece kazanan sporcuların gösterilerini küçük Selahi'yle birlikte izledi. Küçük Selahi'yle birlikte düğün alanına giden Bakan Kılıç burada Selahi Varol'un anne ve babasıyla birlikte bir süre sohbet etti ve kendisi için hazırlanan içli köftelerden yedi.

Küçük Selahi, Bakan Kılıç'a kendi evlerinde kalması ve beraber damda yatmaları için ısrar etti. Burada bir süre Selahi'nin düğün törenini izleyen Kılıç, düğünden ayrılmadan önce Selahi'yealtın taktı ve cebine de harçlık koydu.

Bakan Kılıç bayram tatiline devam etmek üzere Marmaris'in Turgut köyünde bulunan otele kendi aracıyla gitti.