BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13
HABER /  GÜNCEL

Bakan'ı gören turist bira şişesini böyle sakladı!

Norveçli bir turist, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ı görünce, içmekte olduğu bira şişesini eliyle arkasına sakladı ve sohbet boyunca öyle tuttu.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Antalya'da partisinin belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarına destek için esnaf ziyaretlerinde bulunduğu esnada yolsuzluk iddialarına ilişkin Hiçbir 'Yolsuzluğun üstü kapatılamaz. Yolsuzluğa tolerans gösterilemez' dedi.

İlk olarak Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kahvaltısına katılan Başbakan Yardımcısı Babacan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'in proje tanıtım toplantısına katıldı.

BAKAN'I GÖREN TURİST BİRA ŞİŞESİNİ SAKLADI!

Turunda Babacan ve beraberindekiler, tatil için Antalya'ya gelen Norveçli iki turistle karşılaştı.

Norveçli turistlerden biri, elinde bulunan bira şişesini Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın görmeyeceği şekilde bir eliyle arkasına sakladı.

Babacan'ın iki turistle yaklaşık 5 dakika süren sohbeti boyunca, elinde bira şişesi bulunduran turist, içmekte olduğu birayı arkasında sakladı.

page_ali-babacani-gordu-elindeki-bira-sisesini-sakladi_292009350.20140310090941.jpg

32f9d43152b3a5a7_480x270.jpg

YOLSUZLUĞA TOLERANS GÖSTERİLEMEZ

Öte yandan Ali Babacan, AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’in sanayici ve işadamlarına yönelik proje tanıtım toplantısında konuştu.

Şeffaflık, yolsuzlukla mücadelede bugüne kadar nasıl kararlılıkla durulduysa, bundan sonra da öyle olacağını belirten Babacan, “Bundan en küçük kuşkusu olmasın kimsenin. Hiçbir yolsuzluğun üstü kapatılamaz. Yolsuzluğa tolerans gösterilmez. Varsa sıkıntılı bir konu mutlaka er ya da geç bunun hesabı verilir” dedi.