BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Yılmaz aday tanıtımına katıldı

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ta partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.

Abone ol
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Yeni Türkiye inşallah barış demektir, çünkü Türkiye'ye barışı AK Parti'den başkası getiremez. Yeni Türkiye refah demektir, çünkü Türkiye'nin barışı olmadan refahı olmaz, refah da AK Partisiz olmaz" dedi. 
 
Yılmaz, Sivas Paşabahçe mesire alanındaki Kütük Ev'de düzenlenen milletvekili adayı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliği göstermek için bir araya geldiklerini söyledi. Sivas'ta milletvekili aday adaylığı için 54 kişinin müracaatta bulunduğunu, 5 kişilik listenin belirlendiğini bildiren Yılmaz, "Bu 54 aday içerisinden en iyileri değil ancak kaderlerinde adaylık yazılanlarla sizin huzurunuzdayız. Makama değil davaya talip olanlarla birlikteyiz" diye konuştu
 
Partililerden milletvekili adaylarına her konuda destek olmalarını isteyen Yılmaz, "Bu liste AK Parti ailesinin ortak listesidir, ortak kaderidir. İnşallah yeni Türkiye'ye Sivas olarak 5 milletvekiliyle katkıda bulanacağız" ifadesini kullandı. 
 
 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sivas'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 70 oy verdiğini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:
 
"Yüzde 70 oyu AK Parti'nin kurucu genel başkanına veren Sivaslı, inşallah yeni Türkiye'nin kuruluşunda görev alacak bu 5 kardeşine yeniden oy verecektir diye düşünüyorum. 
 
Yeni Türkiye inşallah barış demektir, çünkü Türkiye'ye barışı AK Parti'den başkası getiremez. Yeni Türkiye refah demektir, çünkü Türkiye'nin barışı olmadan refahı olmaz, refah da AK Partisiz olmaz. Çünkü barış olacak ki yatırım olsun, istihdam sağlansın. Yoksulluk olan yerde kavga bitmez. Bizim en büyük düşmanımız yoksulluk, yoksulluğu ortadan kaldıracağız. Ekmeği büyüteceğiz, demokrasinin çıtasını yükselteceğiz. Bu demokrasi çıtası hem Sünni hem Alevi için, hem Türk hem Kürt için. Biz "birlikte Türkiyeyiz' diyeceğiz. Bunun da mozaiğinin örneğini Sivaslı verecektir."
 
Seçime çok az bir süre kaldığını ve yılmadan yorulmadan çalışacaklarını söyleyen Yılmaz, partililerden aşkla gece ve gündüz demeden çalışmalarını istedi. 
 
Türkiye'nin ve Sivas'ın geleceğinin refah olmasını dileyen Yılmaz, "İnşallah barış da huzur da refah da adalet de adil düzen de bizimle sağlanır" diye konuştu. 
 
Programa Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas milletvekili adayları Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Adem Yıldırım ve Yalçın Özdemir ile partililer katıldı.