BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17
HABER /  GÜNCEL

Bakan vites yükseltti 5 çocuk istedi erken yatın dedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yeni alınan memurların intibak eğitimde konuştu, genç memurlara erken evlenin uyarısında bulundu. Eroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 çocuk sayısını da artırarak 5'e yükseltti.

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığa alınan yeni memurlara erken yatıp erken kalkmalarını istedi. Kurumda başarıyı yakalamak isteyenlerin erken evlenmeleri gerektiğini de söyleyen Eroğlu, 5 çocuk istedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 2015 yılında alınan aday memurların intibak eğitimleri Kızılağaç Turizm Bölgesinde Silence Beach otelde başladı. Programın açılısında, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi aday memurlara hitap ederek görevleri sürecinde neler yapmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

"BAŞARI İÇİN ERKEN EVLENİN"

Aday memurlardan erken yatıp erken kalkmayı kendilerine hayat felsefesi olarak kabul etmeleri gerektiğini belirten Çiftçi, "Her biriniz gencecik insanlarsınız. Bir büyüğünüz olarak eğer bu kurumda başarılı olmak istiyorsanız erken evlenin" dedi.

12-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek programın açılışına katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da aday memurlara nasihatlerde bulundu.

"5 ÇOCUK YAPIN"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığı bünyesinde görev alacak yeni çalışma arkadaşları, taze kuvvetlerle kucaklaşmak amacıyla toplantıya katıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Öncelikle sizlere şunu söylemek istiyorum. Ben müsteşar yardımcımız İbrahim Çiftçi'nin erken yatıp kalkın ve erken evlenin sözlerine bir eklemede bulunmak istiyorum. Hem erken evlenin hem de en az 5 çocuk yapın. Bunu hedef olarak koyun."