BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36
HABER /  GÜNCEL

Bakan uyardı: Tavrımız net

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Mamalardaki sağlığa zararlı her türlü yanlışlığa Sağlık Bakanlığı olarak tavrımız net ve açıktır’’ dedi.<...

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Mamalardaki sağlığa zararlı her türlü yanlışlığa Sağlık Bakanlığı olarak tavrımız net ve açıktır’’ dedi.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi’nin açılışı sonrasında Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilerin GDO’lu mamalarla ilgili sorusu üzerine Bakan Müezzinoğlu, ’’Çocuklarımız, bebeklerimiz ve gençlerimizin sağlıklı beslenmesi bizim en önemli görevimiz ve önceliğimizdir. Sağlık Bakanlığı olarak bizim annelere tavsiyemiz öncelik olarak bebeklerin beslenmesinde anne sütü birinci sırada olmalıdır. Çocuğu koruyan, besleyen ve gelişimini sağlayan her şey anne sütünde var. Ek gıda olarak mamaları mecbur olduğumuz zaman tabii ki kullanacağız. Mamalardaki sağlığa zararlı her türlü yanlışlığa Sağlık Bakanlığı olarak tavrımız net ve açıktır.Bu anlamada Tarım Hayvancılık ve Gıda Bakanlığımızın duyarlılığından dolayı tebrik ediyor, teşekkür ediyoruz’’ dedi.
(İHA)