BIST 9.719
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,95
HABER /  POLİTİKA

Bakan Soylu'dan Erdoğan'a Kato telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini Kato'dan aradığını söyleyerek, terör örgütünün inlerine gireceklerini, terörle mücadelenin devam edeceğini ifade etti.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini Kato'dan aradığını ifade ederek, terör örgütü PKK'nın inlerine gireceklerini söyledi. Erdoğan, terörle mücadelenin kesintisiz devam edeceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'un fethinin 564. yıldönümü programında konuştu. İstanbul'a hizmet etmenin Türkiye'ye hizmet etmek olduğunu söyleyen Erdoğan, terör örgütlerinin İstanbul'da bir daha eylem yapamamaları için gereken çalışmaları süratle tamamlayacaklarını ifade etti. Erdoğan şunları söyledi:

"İstanbul'a hizmet etmek de Türkiye'ye hizmet etmektir. Biz İstanbul'dan aldığımız ilhamla diğer 80 şehrimizin tamamına eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplu konuta, kültür sanattan spora ve sosyal yardımlara kadar her türlü hizmeti götürdük, götürüyoruz.

"2023 ÖNEMLİ BİR EŞİKTİR"

Dünya yeniden yapılanmanın sancılarını çekiyor. Türkiye ve onun vitrini olan İstanbul'a bu süreçte çok önemli görevler düşüyor. Biz bu durumun farkında olduğumuz için demokraside ve ekonomide yeni bir atılım döneminin hazırlıklarını yapıyoruz. Bunun için öncelikle 2019'a kadar olan dönemi en verimli şekilde kullanmamız gerekiyor. 2023 hedeflerimiz, bizi muasır medeniyet seviyesinin üzerine taşıyacak önemli bir eşiktir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki hedeflerimizin de lokomotifi yine İstanbul olacaktır.

KATO'DA ÖRGÜTÜN İNİNE GİRİLİYOR

İçişleri Bakanım beni Kato Dağı'nın en tepesinden aradı. İnlerine gidiklerini söyledi. Bütün terör örgütleriyle mücadelemiz sürecektir. Bu milletin bu vatanın huzurunu sağlayana kadar bu süreç böyle devam edecek.

Özellikle FETÖ, DEAŞ ve PKK başta olmak üzere terör örgütlerinin bu şehre (İstanbul) verdikleri zararları ortadan kaldıracak, onları bir daha bu şehre el uzatamayacak hale getirecek çalışmaları süratle tamamlayacağız."