BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

Bakan köfte pişirdi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde çeşitli ziyaretler düzenledi. Ziyaret esnasında girdiği bir lokantada ...

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde çeşitli ziyaretler düzenledi. Ziyaret esnasında girdiği bir lokantada köfte pişiren Müezzinoğlu, daha sonra ikramda bulundu.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Lüleburgaz’ın Büyükkarıştıran beldesinde esnafla bir araya geldi. Ziyaret esnasında lokantaya ziyaret düzenleyen Bakan Müezzinoğlu, mangalın başına geçerek köfte pişirdi ve misafirlere ikramda bulundu.
Esnaf ziyaretinin ardından Büyükkarıştıran parkında halka hitap eden Bakan Müezzinoğlu, dün yaşadığı helikopter aksiliğini hatırlatarak, "Yaşayacak ömrümüz varsa yaşayacağız. Rabbim ömrün de ölümün de hayırlısını versin" dedi. Türkiye’nin sağlık alanında dünyada 1’inci sırada olacağının altını çizen Bakan Müezzinoğlu, 1"2 yıldır zaman zaman karşınıza geldik. Her zaman en iyiyi yapabilmek için gayret sarf ettik. Derdimiz daha iyiyi daha güzeli başarabilmek. Sağlık alanında dünyada örnek gösterilebilecek bir ülke haline geldik. Sağlık Bakanlığı olarak 45 bin yataklı hastanelerimizin çalışmaları devam ediyor. Kamu özel işbirliği ile 25 bin yataklı hastanelerimiz yapılıyor ve 20 bin de bu yıl içerisinde ihale edeceğiz. 2018 yılı içerisinde 90 bin yatak halkımızın hizmetine girecek ve bütün yataklar sıfırdan yenilenmiş olup dünyada başka bir benzeri olmayacak olan bir ülke olacağız. Yabancı ülkeleri örnek gösteren değil örnek gösterilen ülke olacağız" ifadelerine yer verdi.
(İHA)