BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07
HABER /  GÜNCEL

Bakan Faruk Özlü’den Büyükşehir’e ziyaret

Antalya’da bulunan Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i makamında ziyaret etti. Türel, Bakan Özlü’ye yeni hizmet binasını gezdirdi.

Abone ol

Başkan Menderes Türel’in Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’ndaki makamında gerçekleşen ziyarette, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de hazır bulundu. Bakanlıkla ilgili bir toplantı için Antalya’da bulunduğunu anlatan Bakan Faruk Özlü, şunları söyledi: “Bakanlığımızın geçen yılki faaliyetlerini değerlendirmek, gelecek yılki yapacaklarımızı projelendirmek için buradayız. Tabi Antalya için daha önce konuştuğumuz projeleri de gözden geçirme imkanımız oldu. Valilikteki toplantımızda Antalya’daki Organize Sanayi Bölgelerinin durumunu gözden geçirdik. Organize Sanayi Bölgelerimizin bir kısmının yer değişimi, bir kısmının değiştirilmesi konusunda Valimizle ve Belediye Başkanımızla toplantı yaptık. Toplantının sonuçlarına göre uygulamasını bu sene içerisinde yapacağız. Tekno Park’ı destekleyeceğiz. Organize Sanayi Bölgelerimizin taleplerini yerine getireceğiz.”

Bakan Faruk Özlü, Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın da hayırlı olmasını dileyerek, “İnşallah, bu güzel binada güzel hizmetler yapmak nasip olur” dedi.

YENİ BİNADAKİ İLK BAKAN ZİYARETİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Türel, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasında sizleri ağırlıyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sayın Bakanımız, Yeni Hizmet Binamızı ziyaret eden ilk devlet büyüğümüz olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihindeki yerini aldı. Yeni binamızda ilk kez bir bakan ağırlıyor olmak bizim için de farklı bir anlam ifade ediyor. Teşekkür ediyoruz” dedi.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Antalya’ya verdiği desteklerden dolayı Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü’ye teşekkür eden Türel, “Özellikle Organize Sanayi Bölgelerimiz, teknoloji merkezlerimiz hususunda göstermiş olduğunuz büyük hassasiyet bizim Antalyalılar olarak çok büyük memnuniyetimizdir. Antalyamızın bütün projelerinde her zaman yanımızda oluyorsunuz. Antalyamızın gelişimi noktasında gerek sanayi, gerek teknoloji anlamında büyük bir destek veriyorsunuz. Zatı alinize teşekkürü borç biliyorum” diye konuştu.

Başkan Menderes Türel, ziyaret anısına Bakan Faruk Özlü’ye teşekkür ederek, seramik vazo hediye etti.

YENİ BİNAYA HAYRAN KALDI

Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanı Faruk Özlü, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin lüks bir restoranı aratmayan sosyal tesisinde yemek yedi. Yemeğin ardından Başkan Menderes Türel, Bakan Özlü’ye yeni hizmet binasını ve meclis salonunu gezdirdi. Binayı çok beğenen Bakan Faruk Özlü, meclis salonuna hayran kaldı. Özlü, meclis salonu için “Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’dan daha iyi olmuş ” ifadesini kullandı. Bakan Özlü, Büyükşehir Belediyesi personelinin işaret dili kursuna da konuk oldu. Kursiyerler, Bakan Özlü’ye işaret diliyle “Hoş geldiniz” dedi.