BIST 9.484
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.495,58
HABER /  GÜNCEL

Bakan Elvan’ın durumu hakkında açıklama yaptı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı’nda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Ulaştırma, Denizcilik...

Abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı’nda rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın sağlık durumuna ilişkin, "Vestibüler nörit teşhisi konuldu, viral olduğu düşünülüyor. Olağanüstü bir sıkıntı görülmüyor" dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay başkanlığında yapılan Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısı’nda rahatsızlanarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilere Bakan Elvan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunan Müezzinoğlu, "AFAD Üst Kurul Toplantısı’ndaydık AFAD başkanımızın sunumunun sonlarına yakın birdenbire ani gelen bir baş dönmesi şikayeti oldu. Acilen damar yolunu açarak buraya getirdik, şu anda gayet iyi. Tomografisi, emarı çekildi. (İç kulak sinir iltihabı) Vestibüler nörit teşhisi konuldu. Viral olduğu düşünülüyor. Şu an kendisi rahatlamış uyuyor. Ziyaret yoğunluğunu kontrolde tutmak için yoğun bakımda tutuyoruz ki biraz istirahatını yapabilsin. Muhtemelen gece veya sabah servise alınır. Sağlık sorunu yok, doktor arkadaşlarımız da yakın takip ediyorlar. Gerek nörolojik, gerek kardiyolojik, gerekse enfeksiyon açısından uzman arkadaşlar gördü. Olağanüstü bir sıkıntı görülmüyor. Sabahı görelim, doktor arkadaşlarımız gidişata göre bir yol haritası planlarlar. Şu anda olağanüstü bir sıkıntı yok" dedi.
Ziyarete gelen isimler arasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da yer aldı.
(İHA)