BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bakan Elvan hastaneye kaldırıldı SON DAKİKA

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan hastaneye kaldırıldı.

Başbakan Yardımcısı Atalay başkanlığında yapılan Afet ve Acil Durum Yüksek Kurulu Toplantısında bir anda rahatsızlanan Elvan'ın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bakan Lütfi Elvan'ın düşük tansiyon şikayeti nedeniyle Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olduğu belirtildi.

Bakanlıktan daha sonra yapılan detaylı açıklamada ise şöyle denildi:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın bugün saat 11.30'da Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) toplantısı sırasında rahatsızlandı.

Elvan'ın bunun üzerine süratle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine götürüldü. Burada kendisine ilk müdahale yapılmıştır. Yapılan tetkikler neticesinde aşırı yorgunluktan kaynaklanan hipotansiyon (tansiyon düşüklüğü) ve viral enfeksiyon teşhisi konulmuştur. Sayın Bakan'ın genel sağlık durumu iyidir. Tedbir amaçlı olarak bu geceyi hastanede müşahede altında geçirecektir.

BAKANLARA NE OLUYOR?

Kabineki bakanlarda arka arkaya sağlık sorunları çıkınca herkes neler oluyor dedi. Hatırlanacağı gibi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da iki gün önce Sakarya'da Türk Traktör Fabrikası'nın açılışında kürsüde konuşma yaparken fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı.

Işık'ın yorgunluğa bağlı olarak tansiyonunun düşmesi sonucu rahatsızlandığını açıklanmıştı.

ÇELİK AMELİYAT OLMUŞTU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de Nisan ayında Şanlıurfa'da yaptığı bir dizi ziyaretin ardından fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı.

Yine Çelik, Soma faciası sonrasında ortada görünmediğine ilişkin haberlerin çıkmasının ardından bazı tetkikler yaptırdığını açıklamış ardından da ameliyat olmak zorunda kalmıştı.