BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bakan çocukları hangi cezaevinde?

İstanbul'da gerçekleştirilen büyük rüşvet operasyonu kapsamında tutuklananlar Metris Cezaevi'ne getirildi.

Abone ol

Polisin yaptığı büyük rüşvet operasyonu kapsamında çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Salih Kaan Çağlayan ve Sanatçı Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab’ın da bulunduğu bir grup, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından Metris Cezaevi’ne getirildi.

İstanbul'da düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan bir grup, saat 09.30 sıralarında Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nden eski bir polis minibüsüne bindirilerek önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Aralarında Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan, işadamı Reza Zarrab’ın da bulunduğu bir grup, sağlık kontrolünün geçirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında getirilen tutuklular Metris Cezaevi’ne kondu.

TUTUKLANANLARDAN 3'Ü PAŞAKAPISI CEZAEVİ'NDE

bakan-oğullari-operasyon.jpg

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yolsuzluk rüşvet operasyonu kapsamında tutuklanan 16 kişiden memur olan 3'ü Üsküdar'daki Paşakapısı Cezaevi'ne getirildi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın özel kalemi Onur Kaya'nın da bulunduğu 3 kişi yürüyerek cezaevine girdi. Bu sırada şüpheliler montlarıyla yüzlerini gizledi.

bakan-oğullari-tutuklandi.jpgBAKAN ÇOCUKLARI NEDEN TUTUKLANDI?

Zafer Çağlayan ile Muammer Güler'in oğulları tutuklanırken, Erdoğan Bayraktar'ın oğlu serbest bırakılmıştı. Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan ile birlikte Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ve 14 kişi daha tutuklandı. İŞTE TUTUKLANANLARIN LİSTESİ? (TIKLAYIN)