BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,20
HABER /  GÜNCEL

Bakan Çelik'ten taziye mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, taziye için ilginç ifadeler kullandı

Abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Çelik: ''Türkiye'nin makus talihini değiştiren bir lider evlat yetiştirip dünyadan göç etmek, aslında en iftihar edilecek husustur'' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, eşi Beyhan Çelik ile Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki akrabası Abdi Karagöz'ün kızı Esengül ile Savaş Akçay çiftinin düğün törenine katıldı. Akrabalarıyla sohbet eden Bakan Çelik, kucağına aldığı bir yakınının çocuğunu sevdi. Bakan Çelik, eşiyle birlikte gelin ve damada takı takmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu anlatan Bakan Çelik, şunları kaydetti: ''Hüzün, keder ve sevinçler birlikte yaşanıyor, hayat böyle bir şey. Sayın Başbakanımızın bugün annesini kaybetmesi milletimiz tarafından üzüntüyle karşılandı. Hepimiz çok üzüldük ama 'hayırlı ömür, hayırlı ölüm' derler. İyi bir ömür yaşadığına inanıyoruz. En önemlisi, Türkiye'ye ve dünyaya hoş bir seda bırakarak Tenzile hanım dünyadan ayrıldı. Bu her anneye nasip olmaz. Türkiye'ye yön veren, Türkiye'nin makus talihini değiştiren bir lider evlat yetiştirip dünyadan göç etmek, aslında en iftihar edilecek husustur. Her annenin arzu ettiği bir tablodur. Bu kendilerine nasip olmuştur. Kendilerini rahmetle anıyorum. İnşallah bu güzel emekleri, evlat yetiştirmedeki hassasiyeti bütün annelere de örnek olur düşüncesindeyim.''

Bakan Çelik, büyük üzüntü yaşamalarına rağmen akrabasının düğününe katılmayı uygun bulduğunu belirterek, ''Ailece onları tebrik etmeye, kutlamaya ve bundan sonraki hayatlarında başarı dilemek için buraya geldik'' ifadelerini kullandı.