BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.505,76
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Bozdağ'dan zehir zemberek sözler! Alçaklar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığı'yla ilgili yapılan haberler için, ''o alçaklar amaçlarına ulaşamayacaklar'' diyerek çok sert tepki gösterdi.

Abone ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Diyanet'i itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar amaçlarına ulaşamayacaklardır" değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, Paralel Devlet Yapılanması ve destekçileri ile beraber dinden, dindarlardan rahatsız  "zavallıların", şimdi de Diyanet İşleri Başkanlığına "itibar suikastı"  yaptıklarını ifade etti.
 
Diyanet İşleri Başkanlığının, İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi,  doğru anlatılması, anlaşılması ve doğru yaşanmasının sigortalarından olduğunu vurgulayan Bozdağ, şunları kaydetti:

DİYANETTEN RAHATSIZ OLMAYA DEVAM EDECEKLER

"İslam'ın doğru öğretilmesi, öğrenilmesi, doğru anlatılması,  anlaşılması ve doğru yaşanmasından rahatsız olanlar, daima Diyanete karşı  olmuştur. İslam'dan, Müslüman'dan rahatsızlar ile kafasına göre din arayışında olanlar, bundan sonra da Diyanetten rahatsız olmaya devam edecektir.

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

Diyanet, İslam'ın, Müslüman'ın, huzurumuzun, birliğimizin, kardeşliğimizin ve  maneviyatımızın hizmetindedir, hizmetinde olmaya da devam edecektir. Diyaneti  itibarsızlaştırmak isteyen alçaklar, amaçlarına ulaşamayacaklardır ama kirli  niyetlerinin pisliğinde debelenebilirler."