BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,02
ALTIN 2.323,50
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Arslan PKK'ya meydan okudu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, güvenlik güçlerinin canları pahasına ülkenin bekası için canları pahasına mücadele yürüttüğünü ifade ederek, kendilerinin de aynı biçimde onların yanında olduklarını söyledi.

Abone ol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ülke insanının millet olma şuuruyla hiçbir ayrım yapmadan 15 Temmuz'da meydanlara çıkarak dünyaya ve ülkedeki hainlere ders verdiğini söyledi.

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Soner İdil'in cenaze töreni için kente gelen Arslan, törenin ardından Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı ve AK Parti Van İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Arslan, AK Parti ziyaretinde yaptığı konuşmada, ülkenin ciddi bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, mücadelelerini daha güçlü ve diri tuttukça bazı kesimlerin boş durmadığını vurguladı.

Terör örgütlerini maşa olarak kullananların Türkiye'nin ilerlemesini engellemeye çalıştığını vurgulayan Arslan, şöyle devam etti:

"Ülkemiz insanı, birlik, beraberlik ve millet olma şuuruyla dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan 15 Temmuz'da meydanlara çıkarak önce içimizdeki hainlere, sonra da dünyada ülkemizin büyümesini istemeyenlere güzel bir ders verdi. Bu ülke insanı millet olma şuuruyla meydanlara çıktı ve birliğine beraberliğine halel getirecek hiçbir şeye izin vermedi. 44 canımıza kast ettiler. Biri de Vanlı bir evladımızdı. Şehidimizin babasının vakur duruşu var. 'Ülkemizin bekası için diğer çocuklarımı da seve seve şehit veririm' diyor. Gerçekten bu hainlere fırsat verecek yüzlerini güldürecek en ufak bir tavır içinde olmadı. Vanlıları bu duruşlarından dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizin başı sağolsun." diye konuştu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET

Ziyaretinin ardından Van Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay ile Van Emniyet Müdürlüğü'ne geçen Arslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici'yi ziyaret etti.

İstanbul'daki terör saldırısında 37 polis memurunun şehit olması nedeniyle çevik kuvvet polislerine başsağlığı dileyen Arslan, "Polis memurlarımızın şehit olması hasebiyle Emniyet Müdürümüze başsağlığı dilemek için geldik. Nasıl ki onlar ölümüne canları pahasına ülkemizin bekası için çarpışıyorlar, biz de aynı şekilde onların yanındayız. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Bu mesajı vermek adına müdürümüzü ziyaret ettik." dedi.