BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.413,24
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Akdağ'dan insafsız çıkış!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Batman'da görme engelli Nurullah Mehmetolu'nun koşullarının iyileştirilmesi talebine öyle bir yanıt verdi ki!

Abone ol

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, engelli Nurullah Mehmetoğlu'nun, "Asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarımızın düzeltilmesini istiyoruz" sözlerine çıkıştı.  Bakan Akdağ, engelli gencin taleplerine sinirlenerek, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz. Daha ne yapalım"dedi. 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ardından Batmanlı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le birlikte Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne gitti.

Bölge Devlet Hastanesi'nde personelle birlikte yemek yedikten sonra kalkan Sağlık Bakanı Akdağ'a görme engelli geçici işçi Nurullah Mehmetoğlu, "Biz burada asgari ücretle çalışıyoruz. Koşullarının iyileştirilmesini istiyoruz. Müteahhit şirketlerin elinden ne zaman kurtulacağız?" diye sordu.

BAKAN SİNİRLENDİ

Bu sözlere sinirlenen Bakan Akdağ, "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz, daha ne yapalım? Müteahhit şirketlerin yanında çalışmaya devam edeceksin" diye Nurullah Mehmetoğlu'na çıkıştı.