BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.435,39
HABER /  MEDYA

Bahtiyar Ölmez 7.yeni bölüm Rıfat ölecek mi?

Bahtiyar Ölmez 7.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Aralık 2017 cumartesi günü ekrana gelecek olan Bahtiyar Ölmez 7.yeni bölümde neler olacak? Bahtiyar Ölmez 7.yeni bolum fragmani ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

ATV'de yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gördü. Cumartesi günü güçlü rakipleriyle mücadele eden Bahtiyar Ölmez 7.yeni bölümde neler olacak? Gelin hep birlikte bakalım.

Eski İstanbul semtlerinden birinde mukim kendi halinde mütevazı bir yaşantısı olan Bahtiyar Ölmez'in hikayesini konu edinen Bahtiyar Ölmez dizisi, geçen hafta 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yayınlanan bölümün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.Bahtiyar Ölmez yeni bölüm fragmanında Fuat'ın "Sen Rıfat'ı istiyorsun, ben Aylin'i istiyorum. Senin için aşk çaresizlik mi? Aşk değil, sen acizsin. Sevdiğim kız artık benim olacak. Çünkü aramızda bir engel kalmadı. Kader bizi yan yana getirdi. Yarın Aylin, Rıfat'ı silecek. Sonra ben Rıfat'ı yeryüzünden sileceğim." sözleri izleyicilerde merak uyandırdı.

BAHTİYAR ÖLMEZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?  Bahtiyar'ın kan tutma zaafının duyulması Rıfat Baba'nın namını bir anda yerle bir eder. Bahtiyar'ın bu zaafını öğrenen Fuat, bu haberi âleme yayınca Bahtiyar'ın düşmanları onu ortadan kaldırmak için harekete geçer. Aytekin'in de hışmına uğrayan Bahtiyar, itibarını geri kazanmak için uğraştıkça işler iyice içinden çıkılamayacak hale gelir. Öte yandan Bahtiyar'ın aşkına iyice inanmaya başlayan Aylin, Bahtiyar'ın duygularına artık kayıtsız kalamaz ve içinde Bahtiyar'a karşı yeni duygular filizlenir. Ama Rıfat'ın eski hayatı Bahtiyar ile Aylin aşkının önüne yeni engeller çıkaracaktır.