BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Bahoz Erdal'ın fotoğrafları eski çıktı

"Bahoz Erdal" kod adlı Feyman Hüseyin'in, yaşadığına ilişkin yayınlanan fotoğrafların eski olduğu iddia edildi.

Abone ol
Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Bahoz Erdal'ın sağlığı konusunda tartışmalar sürüyor. Öldüğü iddia edilen Erdal'ın yaşadığına ilişkin bugün sosyal medyada bir takım görüntüler yayınlandı. İşte yayınlanan o görüntülerin tarihinin eski olması, Erdal'ın öldüğüne ilişkin iddiaları bir kez daha güçlendirdi.

IŞİD saldırısında öldüğü iddia edilen PKK'lı Bahoz Erdal'ın, yaşadığı iddialarını güçlendirmek için PKK'ya ait bazı hesaplardan çeşitli fotoğraflar yayınlandı. Fotoğraflarda, "Bahoz Erdal" kod adlı Feyman Hüseyin'in, örgüt kampında El Cezire televizyonuna röportaj verdiği iddia edildi.

BAHOZ YAŞIYOR İDDİASI- TIKLA 
 
YAŞIYOR DİYE SUNULAN FOTOĞRAFLAR...
 
El Cezire'nin Arapça Kanalı'na konuşan Feyman Hüseyin, Irak'ta PKK kamplarından birinde görüntülendi. Feyman Hüseyin'in televizyon röportajıyla ilgili fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

bahoz-erdal2.jpg 
 
İLKBAHARDAN KALMA

Bu arada Bahoz Erdal'ın röportajına ilişkin El Cezire'de herhangi bir haber yer almazken, yayınlanan fotoğrafların da tarihinin eski olduğu iddia edildi. Yayınlanan fotoğraflarda, bölgede mevsimin ilkbahar olduğu görülüyor. Röportajın yapıldığı tarih, her ne kadar belirtilmese de bölgede sonbahar şartlarının yaşandığı düşünülürse, yayınlanan fotoğraflarının en az 6 ay önce çekildiği tahmin ediliyor.

bahoz-erdal.jpeg

 bahoz-erdal3.jpg