BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.479,40
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'yi mest eden tablo! Öve öve bitiremedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Avrupa şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'ndan övgüyle bahsederken ''Onlara millet olarak hayran kaldık. Hele o son golü attıktan sonra bir gidişi var, gördünüz mü? Sağlam adam koşamaz, görüntüye bakarsak. Onlar hayran kaldığımız bir insan topluluğu.'' dedi.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin muhabirlerle sohbetinde “futbol” başlığı da vardı. Bahçeli, Beşiktaş'ın Avrupa'daki başarısını değerlendirdi, Galatasaray'ın sahaya 11 yabancı ile çıkmasına da kendi üslubuyla esprili bir tepki gösterdi.

İşte o diyaloglar...

Gazeteci: Beşiktaş 3'te 3 yaptı… Avrupa'da gayet iyi gidiyor. 82 Kerkük, 83 Monacco…

Bahçeli: Demek ki Misak-ı Milli sınırları içerisinde çözümü bulan tek sensin. 82, 83 tamam olmuş, 84 de geliyor. (Gülüyor) Beşiktaş iyi gidiyor.

Gazeteci: Avrupa'da 3'te 3 yapan tek takımmış…

Bahçeli: Evet, öyle söylüyorlar. Avrupa'da da mı yokmuş acaba? Kartallar yüksekten uçar.

Gazeteci: Galatasaray da geçen hafta rekora imza attı. Türkiye'de ilk kez 11 yabancıyla sahaya çıkan tek takım oldu…

Bahçeli: Galatasaray ismini değiştirsin.. 11 yabancıdan bahsediyorsa… Aslan ya da Galatasaray demesin, onlar öyle savunuyorlar… İsmini değiştirsin, böyle takım mı olur canım? (Gülüyor) 80 milyon takım var, şuradan bile bir 11 çıkarırız. (Gülüyor)

Gazeteci: Ampute Milli Takımı… Oyuncuları hem Türk, hem de çoğu gazi…

Bahçeli: Onlara millet olarak hayran kaldık. Hele o son golü attıktan sonra bir gidişi var, gördünüz mü? Sağlam adam koşamaz, görüntüye bakarsak. Onlar hayran kaldığımız bir insan topluluğu. Türkiye onları özel himayesine almalı. Futbol Federasyonu ya da Gençlik ve Spor Bakanlığı, onları himaye altına almalı. Her türlü ihtiyaçları karşılanmalı.

Gazeteci: Cumhurbaşkanı bu akşam kendilerini kabul etti…

Bahçeli: Çok güzel…