BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'yi mest eden 'paralel devlet' fotoğrafı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyada paylaşılan 'paralel Devlet' montajıyla ilgili, "Türk milleti zeki" yorumunu yaptı.

Abone ol

TBMM’de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu’nda gazetecilerle sohbet eden MHP lideri, espriyle selfie pozlarını ve sosyal medyada paylaşılan kendi fotoğraflarını değerlendirdi. Bahçeli'nin en beğendiği fotoğraf ise 'Paralel Devlet' olmuş.

Bahçeli, ''Bir yerde benim 2 fotoğrafımı kullanmışlar, ‘paralel Devlet’ demişler. O fotoğrafa bakarsanız doğru. Türk milleti zeki inanın, yeter ki önünü açın'' dedi.

'DAR BÖLGE SEÇİM SİSTEMİ ÇOK TEHLİKELİ'

Hürriyet sinin haberine göre Bahçeli, hükümetin gündeme getirdiği dar bölge seçim sistemini de 'çok tehlikeli' diyerek eleştirdi.

Bahçeli, "Dar bölge Türkiye’ye uygun değil. Daraltılmış bölge biraz daha makul. İstanbul ’da 3 bölge 87 milletvekili var. 87 bölge yaparsan bir yerden Trabzonlu, bir yerden Kastamonulu gelir. Partide disiplin kalmaz. ‘Ben seçildim geldim’ der. Çok yüksek bir siyasi kültür gerektiren, vatandaşların seçicilikte belli bir bilgiye sahip olmasını gerektirir. Kime oy verdiğini bilecek. Şu an Kerkük ve Erbil’de yapılan seçimler Türkiye’dekinden çok daha vasıflı. Oraya yazmış, 280 listesi. Kim varsa resimlerini, bilgilerini koyuyor. Şarkılarla reklamını yapıyor. ‘280’e oy ver’ diyor" yorumunu yaptı.

İşte Bahçeli'nin zekice bulduğu paralel Devlet montajı:

fft81_mf2131949.jpeg