BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,74
ALTIN 2.498,23
HABER /  POLİTİKA

Bahçeli'ye 'teyyo pehlivan' cevabı!

MHP lideri Bahçeli'nin 'teyyo pehlivan' benzetmesine Başbakan Erdoğan'dan cevap geldi.

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara, Kayseri, Samsun'dan sonra bugünde Erzurum'da halka sesleniyor. Kalabalık bir vatandaş topluluğuna hitap eden Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine de yanıt verdi.

"Ben onlara onların ağzıyla yanıt vermeyeceğim. Kem söz sahibinindir. Günü gelecek, vakti zamanı gelecek sandıkta bunlardan hesap soracağız. Bu arada bizi Teyyo Pehlivan'a benzetmiş. Yahu Teyo Pehlivan sensin ya. Çünkü bu zaman kadar girdiğin hiç bir müsabakadan netice alamadın. Yenildin, yendildin, yenildin halaaa..."

BAHÇELİ: TEYYO PEHLİVAN ERZURUM'DA

Erzurum'da partisinin düzenlediği 'Birlik Mitingi'nde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ı eleştirerek "Nevruz günü Diyarbakır'da tek bir bayrak olmasını dert etmeyen, herkesi bayrak asmaya çağırması son çırpınışlarıdır. Tavsiyemiz utanman kaldıysa af dilenmeli, özür dilenmeli. Erzurum'un Teyo Pehlivan'ı Ankara'da" ifadelerine yer vermişti.

ERDOĞAN: TEYYO PEHLİVAN SENSİN BAHÇELİ

Bahçeli'den 1 gün sonra Erzurum'da miting düzenleyen Başbakan Erdoğan, MHP liderinin yapmış olduğu 'Teyo Pehlivan' benzetmesine şu sözlerle yanıt verdi: "Bu ülkenin başbakanını sevmeyebilirsin ama hakaret etmek asla bir siyasetçiye yakışmaz. Ben onlara noların ağzıyla cevap vermem. kem söz sahibinindir. Günü gelecek, vakti gelecek sandıkta bunlardan hesap soracağız. Dün bizi Teyyo Pehlivan'a benzetmiş. Teyyo Pehlivan sensin ey Bahçeli. Bugüne kadar hep sen yenildin. Hikayeyi sana yanlış anlatmışlar."




bahceli-teyyo.jpg