BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'nin susturdugu Erdoğan sloganı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de seçmeniyle buluştu, seçmenin attığı Erdoğan sloganını böyle susturdu.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de seçmeniyle buluştu. Bahçeli'nin konuşması sırasında "Hırsız erdoğan" diye slogan atan seçmenlerini sert bir dille eleştiren Bahçeli,  "Bırakın da ona hakimler karar versin, başkasının sloganını ağzınıza almayın." diye kızdı

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Adalet ve Kalkınma Partisi kendisine komplo yapıldığını ileri sürmektedir sürekli. Peki acaba Adalet ve Kalkınma Partisi'ne komplo mu yapılmıştır yoksa Adalet ve Kalkınma Partisi bir komplo ile mi iktidara gelmiştir.

3 Kasım 2002 tarihinde 58. hükümet kurulmuştur. Başbakan Abdullah Gül olmuştur. 59. hükümeti Recep Tayyip Erdoğan kurmuştur. Başta AKP'ye oy vermiş, destek vermiş, il ilçe teşkilatlarını kurmuştur. 14 Kasım 2002 ile 14 Mart 2003 tarihi arasıdna milletvekili olma yeterliliğine sahip olmayan Erdoğan ne olmuştur da başbakan olabilmiştir. Sayın Erdoğan'ın simit yiyişinden tutun, futbol maçlarını bile anlatanlar bu karanlığa gömülü 116 günü neden anlatmazlar?

Bir milletvekili Siirt'ten istifa ettirilmiştir. Ara seçim yapılıp sayın başbakan milletvekili olmuştur. CHP de buna izin vermiştir. Bu nasıl bir kuvvettir. Bu nasıl güçlü iç ve dış odaklardır. Milletvekili olamayana çözüm bulunuyor. Sonra başbakan oluyor. Sonra 59., 60. ve 61. hükümetleri kuruyor. Nasıl bir dönüşüm oluyor da değişim için geldik deniliyor. Dün milli görüş çizgisinden gelmediniz mi? Saadet Partisinde merhum Necmetin Erbakan ve onun dava arkadaşlarından kıvrılıp size nasıl yöneldiler. Bunlardan bahsetmiyorsun da şimdi yolsuzluk ve rüşvet bahanesi ile tam 100 gündür bana komplo yapıldı diyorsun. Sen zaten komplo ile gelmişsin. Komplo yabancı değil sana. Seni komplo ile getirenler şimdi de komployla mı götürmek istiyorlar.

100 gündür bizi çekemiyorlar, kıskanıyorlar, paralel devlet, haşhaşiler, alçaklar, hainler diye ağlıyorsun da bu komplonun ilkinin ne olduğunu söylemiyorsun.  Aziz milletin bunu öğrenebilmesi için Erdoğan'ın 17 aralık'tan sonra baş gösteren rüşvet operasyonunu savcıya yargıya güvenerek sonuçlandıracak bir adım atarsa durumu netleşir. Nasıl netleşir? Komplo var mı ortaya çıkar, paralel devlet var mı ortaya çıkar, rüşvet var mı ortaya çıkar, 4 bakan ve çocukları var mı ortaya çıkar, iktidarın bürokratı olan halkbankası müdürünün ayakkabı kutusunda sakladığı paralar ortaya çıkar.

Oğlun Bilal'i de alıp, biz aklanmaya geldik diyebiliyor musun? Buna var mısın Sayın Erdoğan. Yoksa görevden alınan hakim ve savcıları neden değiştirdin? Tutuklanan 41 kişi, 43. günde nasıl tahliye oldu? Hangi savcılar geldi, hangileri gitti, bunları aydınlatmadan senin partinin adı ak olmaz. Artık sen kapkara bir partisin.

Adalet terazisinin ayarı bozulmuş. Senden bunun hesabını soracaklarını biliyorsun. Ama taşıma unsurlarla milleti aldatıyorsun, sabahtan akşama televizyonda bunların tekrarı, senin konuşmalarınla milletimizin zamanını çalıyorsun. 17 aralık'ta savcılara kıyacağına, polisleri darmaduman edeceğine, 28 valinin yerini değiştireceğine tamamen adalete güvenip Türkiye'yi meşgul etmeseydin.

Bu seçimde bu aziz millet aldandı mı kandırıldı mı bunu sana gösterecek. Sen kimsin ki bizi aldattın, senin böyle olduğunu bilseydik... Sana birileri Milli Görüş gömleğini çıkartınca birileri gömlek giydirdi. bu gömlek hangisiydi? Önünde ABD, arkasında AB yazıyor. Sonra da kalkıyorsun şunu bunu bahsediyorsun. Gidip geldiğin yerlerden bazı şehirleri öne çıkarıyorsun. Artık sen bittin. Senin siyasi ömrün tükendi. Kendini yakacak yerlere doğru gidiyorsun.

Twitterları yasaklıyorsun, bilmem ne yapıyorsun. Twitterlardaki kuşlar uçmaya başladı. Ama bizim kara şalvarlılar, yanlarında bir kuş lastiği bulundurur, o kuşları tek tek avlayacaksınız, ne olduğunu öğreneceksiniz. Öyle değil mi Kadirlililer.

AKP tükenmiştir. Bunun simgesi ayakkabı kutusudur. Partinin yeni ismi Ayakkabı Kutusu Partisi'dir. AKP'ye oy vermiş vatandaşlarım, sizlerin varlığı, sizlerin şerefi, ... Sizler ayakkabı kutusu partisine sığamazsınız. Demokratik bir çıkış yolu bulmalıyız. Demokratik yol seçimdir. En yakın seçim 30 marttır. Artık çıkışın kalmadı sayın Erdoğan. Partinin üzerine beyaz amerikan bezi örttüğün yeni anlaşldı.

Sana vatandaş AKP diyordu, çıktın bize AKP demeyin biz Ak partiyiz. temiz toplum, temiz siyaset düşünüyor herhalde dediler. Ama bulgur kazanının ateşteki halini dahi geçtiniz. Ak Parti mi kalmış, kazan dibi gibi kapkara olmuş. Öyleyse seçime varmalıyız.

Sandığa gittiniz, üç hilali gördünüz. Birine vuruyorsunuz bu Ömer Tarhan için diyorsunuz, bir hilale vuruyorsunuz bu Kadirli için diyorsunuz... Bir üçüncüsüne vuruyorsunuz Bu MHP için diyorsunuz.