BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'nin dili sürçtü! İlginç 9 TL çağrısı

MHP lideri Bahçeli, cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun adaylık sürecini anlatırten talihsiz bir dil sürçmesi yaşadı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Burdurlulara seslenirken dili sürçtü ve Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu anlatırken, ‘Emsalettin’ ismiyle hitap etti. 

MHP'nin 9 ışık doktrinine gönderme yapan Bahçeli, İhsanoğlu için dün akşam saat 21.00 itibariyle her saat başı 9 TL olmak üzere en maksimum 18 TL’ye kadar, 9 saat içinde ülküdaşlarından 9 TL bağış yapmalarını istedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Burdur programı kapsamında Burdur Belediye Konferans ve Sergi Salonu’nda Burdurlulara seslendi.

9 SAAT İÇİNDE HER SAAT BAŞI 9 TL

Bahçeli, konuşmasının sonunda Ülkücülere seslenerek, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim çalışmasına 9 TL bağışta bulunmalarını istedi. MHP Lideri Bahçeli, “Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi 4 Ağustos’tan itibaren ,seçimlerin daha sağlıklı olması açısından 4 Ağustos, saat 21.00’de, her saat başı 9 TL olmak üzere en maksimumum 18 TL’ye kadar, 9 saat içinde ülküdaşlarından 9 TL istemektedir, Ekmeleddin İhsanoğlu Bey’in hesabına. Yani bu ülkücünün helal parasıdır. Cep harçlığıdır, bu ülkücünün Türkiye’yi satmam, sattırmam demenin ilacıdır. Benim 9 liram, havuzu dolduran hırsızların alayına bedeldir demektir" şeklinde konuştu.