BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.491,78
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'nin bu sözlerini Erdoğan alkışladı

Yenikapı mitinginde yaptığı konuşma ile büyük alkış ve beğeni alan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu sözleri Erdoğan'dan da alkış aldı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Yenikapı’daki mitingde yaptığı konuşmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da alkışladı.

İşte Erdoğan’ın uzun süre alkışladığı, Bahçeli’nin konuşmasındaki o bölüm....

Şehitlere yüreklice sahip çıktınız kardeşliği inançla savundunuz. Hainlere dersini çekinmeden verdiniz. Teröristlere haddini bildirdiniz. Yenilgi nedir tanımadınız. Ben de varım buradayım dediniz. Yıkılmadan ayaktayım diyerek Yenikapı’ya koştunuz. Yeni bir dirilişin müjdesini verdiniz. Türkiyemizin şahlanışını gururla izliyorum. Millet burada irade burada inanç burada. Eğilmez baş yenilmez milli kudret burada. Bu meydandadır.



GÜLEN'E ÇOK SERT ÇIKTI...

Bahçeli mitingde Fetullah Gülen'e de çok sert çıktı: ‘‘Zalimler, hainler emperyalizmin maşaları bu defa Türk askerinin kılığına girdiler. Milletin imkânlarını kullanarak yine millete öldürücü darbe vurmak istediler.

Pensilvanya’dan Türkiye’ye vur emrini verdi. İblise ruhunu satan bu vaiz, Müslüman görünümlü bu voyvoda; vandallıkta, ihanette Türk ve Türkiye düşmanlığında doruğa çıktı, fitne ve münafıklıkta rekorlar kırdı. Haçlı emellerinin taşıyıcılığını yapan FETÖ Türkiye’nin kalbine nişan aldı. Tarihi Şark Planı’nın hissedarları FETÖ’yü Türk milletine saldırttı. Türk vatanını çekemeyen, üzerine çöreklenmek isteyen milletin rahatsızlığından ne kadar kanı bozuk çevre varsa FETÖ’nün sırtını sıvazladı. Ama yeri geldi tankın önüne yattınız, yeri geldi kurşun yağmurlarına gül bahçesine girer gibi girdiniz. Çünkü siz Türk milletisiniz, Çünkü siz Türkiyesiniz.”