BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,60
ALTIN 2.482,25
HABER /  GÜNCEL

Bahçelievlere avukat aday

Bel-Bim, Albayraklar ve Akbil davalarından tanınan Arıtürk, "Hizmete talibim" diye konuştu

Abone ol

İngilizce ve Rusça bilen, 36 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Ramazan Arıtürk, ilkokulu Beyşehir’in Bayat köyünde, ortaokulu Beyşehir’de tamamladıktan sonra, 1982’de İstanbul Bahçelievler’e yerleşti. Bakırköy İmam Hatip Lisesi ve Bağcılar Dr. Naci Ekşi Lisesi’ni bitirdi. Selçuk Üniversitesi, İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi’nden 1989'da ön lisans aldı ve 1994’te İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Marmara Üniversitesi, Ortadoğu Ve İslam Ülkeleri Enstitüsü, Ortadoğu Ve İslam Ülkeleri’nde Hukuk Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisans yaptı ve aynı üniversitede, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansını tamamlayan Avukat Ramazan Arıtürk, halen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı’nda doktora çalışmasını sürdürmektedir.

Siyasi Birikim Ve Tecrübesi

18 Nisan 1999 tarihinde yapılan genel ve yerel seçimlerde, çeşitli birimlerde koordinatörlük, 1997-2001 yılları arasında Fazilet Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve İl Sekreterliği yapan ve 3 Kasım 2002 tarihinde yapılan genel seçimlerde AKP’den Konya Milletvekili Aday Adayı olan Avukat Ramazan Arıtürk, siyasi alanda da tecrübe sahibi bir isim olarak göze çarpıyor.

Lafla Değil Projelerle Geliyor

Ramazan Arıtürk, eğitimden sağlığa, çevreden sosyal dokuya kadar birçok konuda kapsamlı ve kalıcı projeleriyle hizmete hazır olduğunu belirtti. Kendisini bir İstanbul aşığı ve bir Bahçelievler sevdalısı olarak tanımlayan Arıtürk, Bahçelievler’deki her mahalleye ve her kesime eşit yakınlıkta olduğunu ve ayrım gözetmeksizin hizmet edeceğini ifade etti. Ramazan Arıtürk, Bahçelievler'de hizmete talip olurken hayali söylemlerle değil, ayağı yere basan, kapsamlı ve kalıcı projeleriyle Bahçelievler İlçesi'ni, ticaret, eğitim ve sosyal alanda ön plana çıkartacağını söyledi.