BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,34
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den suikast iddiasına yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarı iddialarıyla ilgili konuştu.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisi ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarı iddialarıyla ilgili, "Herkes inandığı yolda kararlı bir şekilde ilerleyecektir. Bizim koruma sayımız şu an sabit. Yeni bir talepte de bulunmuyoruz" dedi.

Bahçeli, parti grubu toplantısı sonrası asın mensuplarının sorularını yanıtladı. kendisi ve Kılıçdaroğlu'na suikast ihbarı iddiasıyla ilgili Bahçeli şöyle konuştu:

LİDERLERE SUİKAST İDDİASI

"Bizim bir bilgimiz yok. Bize bilge veren de olmamıştır. Basın yoluyla Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik suikast düşüncesinin yoğunlaştığına yönelik düşünceler söz konusudur. Bu tür suikastlarla kimseyi yıkamayacaklardır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aynı şeyi yapacağına inanmaktayım. Koruma sayımız sabit, yeni bir talepte bulunmuyoruz. Bizim arabamızda bir zırh yoktur. Ben şahsen, ihtiyacımız olmadığını kendilerine salık verdim."

ANAYASA GÖRÜŞMELERİ

Komisyondan geçen ve genel kurula gelmesi beklenen Anayasa değişikliği teklifiyle ilgili soruya Bahçeli, "Önümüzdeki günlerce Meclis'e gelecek. Bu görüşmelerde grup kararı olmaz. Benim bir tek oyum var. Meclis'te de evet diyeceğim, referandumda da evet diyeceğim." diye yanıt verdi.