BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,18
ALTIN 2.241,56
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'den Sözcü'nün o manşetine ilginç tepki!

Devlet Bahçeli Twitter'dan yaptığı açıklamada medyada kendisini eleştiren yorumlara değinirken Sözcü gazetesine ilginç bir uyarıda bulundu.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli, MHP ile ilgili son dönemdeki yapılan haberlerden rahatsız olmadığını belirtirken, geri adım atmayacaklarını vurguladı.

Medyada kendisini ve MHP'yi hedef alan yorumları hatırlatan Bahçeli, "Şahsım manşetlerden inmiyor. Bundan rahatsız değilim, sadece karikatürlerin üzerinde biraz daha çalışmak lazım; Sözcü dikkat etsin!" diyerek Sözcü gazetesine ilginç bir uyarıda bulundu. MHP lideri eleştirilere karşılık "Kimse kusura bakmasın; dünya tersinden bile dönse durduğumuz yerden, geldiğimiz kaynaktan, doğduğumuz kutlu sineden taviz vermeyiz." dedi.

Bahçeli şunları yazdı:

"Bir kısım köşe yazarını ve ekran yorumcusunu hayretle izliyorum; sanki dünya çevrelerinde dönüyor, sanki Türkiye onlarsız bir hiç! Siyaset allameleri, siyasi bilirkişiler sabah yalanla yüzlerini yıkadıktan sonra akşama kadar harman yeri dişliyorlar. Ne çıkarsa bahtlarına!

SÖZCÜ DİKKAT ETSİN!

Bakıyorum da herkesin dilinde MHP var. Bu güzel bir gelişme. Demek ki 7 Haziran’da verilen milli emanet hakkıyla ve layıkıyla taşınıyor. Şahsım manşetlerden inmiyor. Bundan rahatsız değilim, sadece karikatürlerin üzerinde biraz daha çalışmak lazım; Sözcü dikkat etsin!

"DÜNYA TERSİNDEN BİLE DÖNSE..."

Doğrularını dayatmayı matah bir şey sayanlar 46 yıllık bir siyaset çınarının tecrübesini şahsiyetsizlikleriyle karartacaklarını düşünüyorlar. Kimse kusura bakmasın; dünya tersinden bile dönse durduğumuz yerden, geldiğimiz kaynaktan, doğduğumuz kutlu sineden taviz vermeyiz.

Yusuf Has Hacip’in şu güzel sözü her daim kulağımızda çınlar: “Doğrunun eğrildiği gün kıyamet kopar.” Bükülmediğimiz gibi hiç eğrilmedik. Biz yolumuzdan yürüyoruz, birileri yanlış diyor. Biz bir karar alıyoruz, birileri itiraz ediyor. Bir davası olan entrikacı ve eyyamcı olmaz. Fikir namusunun şerefesine tırmanmış, inandığı ülkülerinin zirvesine kanatlanmış birisi için sağın solun taşlaması sadece sinek vızıltısıdır.  yinin hür olması için kötünün tutsak olması şarttır Soluk renklerini çıkarların solgun zeminine yansıtanlar manen, zihnen esir düşmüşlerdir.

"ALLAH BİLSİN MİLLET GÖRSÜN YETER"

Mücadelemizi bir kaç gazete beğensin, üç-beş yazar-çizer övsün diye yapmıyoruz. Allah bilsin, millet görsün yeter. Gerisi teneke gürültüsüdür. Doğruyu yapmak ve uygulamak yetmiyor, aynı zamanda doğru bir nedene de dayandırmak gerekiyor. Doğru olan diktir, dik olan kambursuzdur. Büyük alim ve düşünürümüz

Yusuf Has Hacip, bakın doğru olmayla, doğrulukla ilgili neler diyor: “Doğruluk Allah’ın sevgisine giden yoldur. Gök ayakta doğrulukla durur. Yer sabit durduğu için üzerinde ekin biter.” “Sağa sola meyletme, doğru dur, gönlünü dürüst tut.”

Tarihin yanlış tarafında duranlar, doğru yanında yürüyenlerle âşık atamaz. Millete ve milli değerlere nefret duyanlara da asla laf düşmez. Dili olan konuşur derler; velakin yılanda da dil vardır, ama zehir akıtır. Söz vardır ruha dokunur, söz vardır rezaleti dokur.

Bu akşamki sözlerimi yine Yusuf Has Hacip’le bitiyorum: “Nasihat insana yarar sağlar. Nasihati lokma ver, isterse yesin. O lokmaları yemeyi bilmezse karışma bırak, kor yesin.” Gönül ve vicdan gözü açık olanlar ne demek istediğimi sanıyorum iyi anlamışlardır."

İŞTE BAHÇELİ'Yİ KIZDIRAN O MANŞET: