BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,58
HABER /  SEÇİM

Bahçeli'den Kayseri'de Abdullah Gül açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim çalışmaları kapsamında bugün Kayseri'deydi. Bahçeli'nin gündeminde ise Erdoğan ve Abdullah Gül vardı.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kayseri mitinginde hitap etti.

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gül'ü kıyaslayan Bahçeli, Gül'e övgüler dizdi.

Gül'ün yasa ve Anayasa'ya bağlı kaldığını söyleyen Bahçeli, "AKP'ye oy veren vatandaşlarım, artık gerçekleri görünüz. Fitne, fesat yuvası zihniyetin gerçek yüzünü tanıyınız. Özellikle hemşehriniz 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yapılan haksızlıkları da fark ediniz. İster beğenelim ister beğenmeyelim, ister takdir edelim ister etmeyelim. Sayın Gül, üstlendiği Cumhurbaşkanlığı görevini yasa ve Anayasa'ya bağlı kalarak yürütmüştür. Polemiklerden nispeten uzak kalmıştır.

devlet-bahceli-kayseri-mitingi.jpg
Şeklen de olsa siyasi tarafsızlığını muhafaza etmek için azami çaba göstermiştir. Elbette kendisini çok defa eleştirdik. Çok defa yerdik ve pek çok kez haklı olduğumuz konularda tepkimizi koyduk. Fakat Sayın Gül, Cumhurbaşkanlığı makamının ağırlığını sabırla taşımayı bilmiştir. Kayseri'ye hakaret edenleri yanında gezdiren ve Başkanlık sistemi amacıyla her türlü hukuksuzluktan fayda uman bir Erdoğan'a bakınız. Bir de Sayın Gül'ü değerlendiriniz"
diye konuştu.