BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den İnce'ye 'Ekmeleddin İhsanoğlu' tepkisi

MHP grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Devlet Bahçeli, CHP'li Muharrem İnce'nin, "İkinci Ekmeleddin vakasına izin vermeyiz" sözlerine yanıt verdi.

Abone ol

Bahçeli, "Sayın İnce ayrıntılı bir değerlendirme ile konuşma yapmıyor. Siyaseti kendi çıkarları doğrultusunda istismar ediyor. Ekmeleddin Bey partimizin milletvekilidir, nasıl aday olduğu da herkes tarafından özellikle de CHP'lilerce bilinir. Önce genel başkanına sorsun öyle açıklama yapsın Biraz da ince davransın." dedi.

-(FETÖ davasından tutuklu Kadir Topbaş'ın damadının tahliye edilmesi) "FETÖ'yle mücadele kesintisiz sürdürülmelidir. Kim olursa, nereye kadar uzanırsa, kimin yakını kimin akrabası olursa olsun, herhangi bir ayrıcalık tanınmamalıdır. Ancak Türkiye'de tıbba güvenmek gerekir. Ölümcül bir hastalığın olduğu kararıyla bir uygulama isteğinde bulunulursa, mahkemenin vereceği karara da saygı duymak gerekir. Ama, öyle bir hastalığı da herhangi bir kesim tarafından duyulmamıştır.. Ergenekon davaları sırasında çok büyük hastalığı olan bir şahsın çıktıktan hemen sonra hayatını kaybetmesi de düşündürücü bir örnektir. 

- (Erken seçim) Hangi kasım? 2019 diyorsan normal seçim olur. 2017 Kasım diyorsanız o olmaz, gerek de olmaz diye düşünüyorum.